7 Hari Mencintaiku 2 by Siti Rosmizah

7 Hari Mencintaiku 2 by Siti Rosmizah from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Siti Rosmizah
Category: General Novel , Romance
ISBN: 9789675822582
File Size: 1.79 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Mia Adriana dan Khuzairi melayari hidup bahagia berumah tangga. Ditambah pula dengan kehadiran cahaya mata kedua. "Kebahagiaan abang bila sayang dan anak-anak ada di sisi", Itulah kata-kata yang sering diucap Khuzairi pada isterinya.

Di saat mereka diulit bahagia. Puan Hayati dan Dato' Johari kembali dengan dendamnya. Hebat Puan Hayati mengatur rancangan. Mia Adriana termakan dengan kata-katanya. Syakila tak kurang hebatnya.

Reviews

7 Hari Mencintaiku 2
by Fariha Mustapha on July 07, 2020

alhamdulillah dah ada ebook 7 Hari Mencintaiku 2. memang tunggu novel dari SR sebab ikut novel dia dari zaman sekolah lg. bukan taknak baca fizikal book tapi bila ada ebook senang nak baca bila2 masa...sambil nak tidur n dalam gelap pun boleh baca sebab apps esentral da ada night mode

BEST!!
by qaisaraqistina on July 14, 2020

Best gilee novel 7 Hari Mencintaiku 2. Tak pernah mengecewakan.

Good
by kurakuralaju on July 16, 2020

Best

Power
by Fitriyana on July 24, 2020

Memang menyirap hati terbakar bila baca. Lepas tu tengok kat TV pulak. Best!

7 hari mencintaiku 2
by Hawa Najihah on July 25, 2020

Cerita ni memang terbaik. Tahniah penulis! Tak sabar nak tengok episod seterusnya.

Best
by siti nor sabrina on July 25, 2020

sangat best

#7hm2
by Nurin Dayana Yasmine on July 28, 2020

Seriously cakap tipulah kalau sedih perjalanan hidup Mia n khuzairi. Sanggup ketepikan perasaan mereka demi si leha tu. Apalah perangai leha Ni. Sanggup hancurkan kebahagiaan anak. Drama ni sangat sesuai dilakonkan oleh Sally n shukri. boleh bayang muka shuk n sally kalau nangis????????drama ni pasti2 dapat award cam dulu2. Confirm meletopsss balik..So those yg tak Tahu nak baca buku apa..Saya cadangkan cerita Ni kayy..tapi make sure you guys standby tissue banyak2 Kay...lagi2 scene mia.????????#kalaubolehnakadasambungan

7 Hari Mencintaimu 2
by NURUL FARAHANA on July 30, 2020

Sedih do happy ending

Terbaik
by NUR RADZEANA BINTI RAZALI on August 04, 2020

Terbaik

Write your review

Recommended