7 Hari Mencintaiku 2 by Siti Rosmizah

7 Hari Mencintaiku 2 by Siti Rosmizah from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Siti Rosmizah
Category: General Novel , Romance
ISBN: 9789675822582
File Size: 1.79 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Mia Adriana dan Khuzairi melayari hidup bahagia berumah tangga. Ditambah pula dengan kehadiran cahaya mata kedua. "Kebahagiaan abang bila sayang dan anak-anak ada di sisi", Itulah kata-kata yang sering diucap Khuzairi pada isterinya.

Di saat mereka diulit bahagia. Puan Hayati dan Dato' Johari kembali dengan dendamnya. Hebat Puan Hayati mengatur rancangan. Mia Adriana termakan dengan kata-katanya. Syakila tak kurang hebatnya.

Reviews

7 Hari Mencintaiku 2
by Fariha Mustapha on July 07, 2020

alhamdulillah dah ada ebook 7 Hari Mencintaiku 2. memang tunggu novel dari SR sebab ikut novel dia dari zaman sekolah lg. bukan taknak baca fizikal book tapi bila ada ebook senang nak baca bila2 masa...sambil nak tidur n dalam gelap pun boleh baca sebab apps esentral da ada night mode

BEST!!
by qaisaraqistina on July 14, 2020

Best gilee novel 7 Hari Mencintaiku 2. Tak pernah mengecewakan.

Good
by kurakuralaju on July 16, 2020

Best

Power
by Fitriyana on July 24, 2020

Memang menyirap hati terbakar bila baca. Lepas tu tengok kat TV pulak. Best!

7 hari mencintaiku 2
by Hawa Najihah on July 25, 2020

Cerita ni memang terbaik. Tahniah penulis! Tak sabar nak tengok episod seterusnya.

Best
by siti nor sabrina on July 25, 2020

sangat best

#7hm2
by Nurin Dayana Yasmine on July 28, 2020

Seriously cakap tipulah kalau sedih perjalanan hidup Mia n khuzairi. Sanggup ketepikan perasaan mereka demi si leha tu. Apalah perangai leha Ni. Sanggup hancurkan kebahagiaan anak. Drama ni sangat sesuai dilakonkan oleh Sally n shukri. boleh bayang muka shuk n sally kalau nangis????????drama ni pasti2 dapat award cam dulu2. Confirm meletopsss balik..So those yg tak Tahu nak baca buku apa..Saya cadangkan cerita Ni kayy..tapi make sure you guys standby tissue banyak2 Kay...lagi2 scene mia.????????#kalaubolehnakadasambungan

7 Hari Mencintaimu 2
by NURUL FARAHANA on July 30, 2020

Sedih do happy ending

Terbaik
by NUR RADZEANA BINTI RAZALI on August 04, 2020

Terbaik

Best
by Nur Imirra Farahin Binti Azhar on August 05, 2020

Ok best novel ni.

Sarat Dengan Permainan EMOSI
by Caa Ibrahim on August 05, 2020

Baru tahu sebab novel ini dijadikan drama. Terbaik

Hi
by syafawani on August 06, 2020

Macam mana nak baca novel ni yea dekat sini?

7 hari mencintaiku2
by fatin amirah on August 06, 2020

Novel yang sngt menyentuh hati dan emosi

Macam mana nak beli
by hazz on August 07, 2020

Macam mana nak beli ebook ni?

Bestt
by NUR LAILI MOHD YUZI on August 07, 2020

Download app esentral utk baca semua ebooks ni mmg terbaiklah ,byk ebook bleh dpt kat sini

Cerita yg paling best
by nadhirah anuwa on August 08, 2020

Kena beli ke? Ke boleh baca terus melalui ebook ni..tapi mcm mana..

Terima Kasih Mengisi Hati.
by yasmine mohd ikhsan on August 08, 2020

Novel yang sangat berbaloi untuk membaca, menangis, ketawa, marah , benci danmerasa kasih syg sebuah keluarga . Pengajaran yang dapat kita belajar untuk menghormati sesama sendiri tak kira betapa tinggi pangkat . Watak- watak yang realistik , drama yang mencabar ! Terima kasih penulis kerana mengisi hati !

7 hari mencintaiku 2
by Nurin Athirah on August 08, 2020

best

Terbaik
by Nurul Munirah on August 08, 2020

Penulisan yg dapat menusuk jiwa dan kalbu tika membaca. SR tak pernah mengecewakan peminatnya.

7 hari mencintaiku 2
by Amal Hayati binti Mohd Azmi on August 09, 2020

Macam mana nak baca ye ?

7 hari mencintaiku
by Wahida Azizis on August 10, 2020

dah bayar tp kenapa tak boleh download novel ni

7 hari mencintai ku
by Noraziemah binti asan on August 11, 2020

sangat mgujakan

7 hari mencintaiku 2
by TG NOORADLINA RAJA HUSSIN on August 13, 2020

tak dpt download...email tak reply

Terbaik
by on August 14, 2020

Amazing

terbaik
by sidah surati on August 20, 2020

memang terbaik la x sia2 beli novel online ni.. walau kita jauh d perantauan tp tetap bisa mbca novel ni.. jln crta yg bgtu menarik, bab demi bab d susun cntik shinggakn kita xsabar ingin mengetahui kisah selanjutnya..best sgt..

Write your review

Recommended