1st Class Mistress by Sara Kyoko

1st Class Mistress by Sara Kyoko from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Sara Kyoko
Category: General Novel , Romance
ISBN: 978-967-0907-91-8
File Size: 2.44 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Mereka kata perangkap cinta itu boleh menyatukan dua insan yang berlainan jantina. Tapi, ini kisah lain. Kisah cinta antara Yusuf Dzulkarnain dan Jasmine Hannah. Bagaimanakah perangkap cinta itu boleh menyatukan mereka yang datang dari dua dunia berbeza? “Entahlah... Jasmine mengingatkan aku kepada diri sendiri. Dia bagaikan biasan masa silam aku. Tiap kali aku pandang Jasmine, wajahnya itu, seolah-olah meminta aku untuk selamatkannya. Sekelip mata sahaja ada rasa dalam diri ini, rasa yang lahir untuk mempertahankan dan melindungi dia.” - Yusuf Dzulkarnain “Perempuan baik untuk lelaki yang baik? Aku ni perempuan macam mana, Yusuf? Perempuan yang tak baik, kan? Bukankah itu maknanya aku cuma sesuai dengan lelaki yang tak baik? Macam Adam?” - Jasmine Hannah Apabila dendam sebelas tahun yang lalu berjaya membelah waktu, dan akhirnya tampil menjadi penghalang kepada bahagia mereka yang baru dirasa, apabila ada manusia yang tampil hanya untuk mengingatkan tentang sejarah silam mereka yang penuh noda, benarkah cinta sahaja boleh mengatasinya? Atau mungkinkah hubungan yang baru terjalin itu bakal menemui titik noktahnya? “Apa beza dunia kita dengan dunia Jasmine? Dongak ke atas, langit yang sama. Tunduk ke bawah, bumi yang sama. Manusia di tengah-tengah ini yang membeza-bezakan antara satu sama lain. Insya-Allah, semua itu akan mampu kami tempuhi dengan kematangan.” - Yusuf Dzulkarnain “Hasbunallahu wa ni’mal wakil. Cukuplah Allah sebagai penolong kami, dan Allah adalah sebaik-baik pelindung.” - Jasmine Hannah

Reviews

Best????????
by safwannisahidin on March 31, 2018

Comment

Menarik
by Fariha Mustapha on August 13, 2018

Novel dari Lovenovel Enterprise xpernah menghampakan.. Sentiasa tunggu novel keluaran Lovenovel

First Class!
by Niess Aziz on September 06, 2018

Bestlah first class mistress ni..cerita yg lain dr yg lain...!

1st class mistress
by ila iloza on September 16, 2018

best

1st Class Mistress
by Nur Afiqah Mohd Yusoff on January 10, 2019

best Jalan cerita. simple, xmeleret n penuh pengajaran tentang dosa pahala.. Karya Sara Kyoko xpnh mengecewakan ????????????

Good
by Norhaniza Binti Muhamad Hanip on September 19, 2019

Xpenah mengecewakan dr sara kyoko... watak manaf best haha... btw... mmg susah org nak terima keadaan org yang ada background kotor..

1st class mistress
by Siti Nooramirah on January 03, 2020

besttt

1ft class misteress
by Nurul ulya on April 03, 2020

5 star

FCM
by AHH on April 18, 2020

Best

First Class Mistress
by on June 06, 2021

Cerita yang menarik..

Dropped
by Shuhada Abdullah on July 18, 2021

Too heavy for me. tahniah penulis

Write your review

Recommended