My Mr Blind Date by Julia Ayu

My Mr Blind Date by Julia Ayu from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Julia Ayu
Category: General Novel
ISBN: 978-967-2918-10-3
Publisher: Intensmart
File Size: 0.73 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

AMMARA bertemu Rizki kerana mahu menemani kawan-kawan mereka yang berdating blind date. “Awak pernah pergi Paris?” “You tengok I ni nampak macam berduit sangat ke nak bercuti sampai ke Paris? I nak bercuti dalam Malaysia pun kena kumpul duit bertahun-tahun. You salah orang.” NAMUN, pertemuan itu melelahkan Ammara. Rizki, lelaki blind datenya itu tak sudah mengejarnya hingga sedikit demi sedikit rahsia hatinya terbongkar. Anak yang dianggap derhaka, Isteri yang dianggap curang… “Kalaulah kenangan tu I boleh padam sesenang I padam kesalahan pada kertas, I dah buat lama dah.” - Ammara “I tahu you baik. Penerang dalam setiap sudut. Penerang kepada hidup orang lain. Kalau telefon ada flashlight, I ada you. You’re my flashlight.” - Rizki SAAT cinta Ammara kembali berputik, saat lamaran diterima, saat perkahwinan baru terbina… “Sekarang I ragu dengan akad yang you lafazkan. Sahaja aku berkahwin kerana cina buta, am I right?” - Ammara SIAPAKAH sebenarnya Daniel Rizki yang memerangkap Ammara hingga ke alam perkahwinan?

Reviews

mr. blind date
by on May 14, 2023

best. should read & recommended.

MMBD
by norhasliza binti yusoff on May 18, 2023

boleh la..

Nice
by shahida mohamed on June 14, 2024

Tahniah penulis..

Write your review

Recommended